2007-09-08

Upp till kränkning!

Denna blogg är inte politiskt korrekt! Om ni som hamnar här känner att det skulle vara något problem så föreslår jag att ni helt enkel hittar någon annan plats på internet där ni inte känner er kränkta av materialet.

Detta är en blogg som hyllar det absurda, och den politiska satiren. Det är också en blogg som inte håller något för heligt, en blogg som driver med allt och alla. Det är en blogg som anser att offentliga människor valt att vara offentliga människor t.ex. idrottare, politiker, kungar och profeter eller vad det månde vara. Med denna blogg har jag lagt upp dada på bordet och påbörjat återupplivningsprocessen, ta inte livet på så stort allvar för egentligen är det bara dada!

Allt som skrivs, eller visas från denna sida behöver inte nödvändigtvis stå för innehavarens egentliga åsikt. Det kan dock vara viktigt att visa, skrivas och göras offentligt i en tid då ikonklasm, censur och åsiktsregristering är mer regel än undantag.

Tänkvärt innan man tar del av innehållet: Alla bilder ljuger! Vissa ljuger dock mer än andra. Tyvärr så låter sig människor manipuleras utav bilder, för att man tror att bilden är något som visar sanningen. Åsikter, talade eller skrivna är i grunden något subjektivt.

Viktigaste av allt är att alla får precis tycka vad de vill!

1 kommentar:

Utbloggad sa...

Intressant blogg det här, ikonoklasm, manipulation... viktiga saker att debattera!