2007-09-16

Mordiska ....!

Ännu en gång har vissa element visat vad de går för och att de bara är blodtörstiga onda och illvilliga människor, och kastat en fatwa över Lars Vilks. Jag är inte sämre och kastar härmed en fatwa över alla som kastar fatwas!

Genom att göra denna handling har de också bevisat att de inte förtjänar någon respekt what so ever! Man kan vara ikonoklastisk man kan fördömma människors agerande och ta avstånd från dem och vad de gjort. Men uppmanar man människor att mörda en människa är man sjuk i huvudet!!!

Vem har uppmanat dem att göra detta? Gud? Om deras Gud är allsmäktig behöver han inte någon mördare, självmordsbombare och andra att hämnas på Lars Vilks. Om deras Gud är allsmäktig gör han det själv, för att han har makten att göra det om han är allsmäktig, och om inte Gud själv gör det då är det väl ett bra bevis på att han skrattar och säger, dåraktiga människor som börjar bråka över en liten teckning! Eller helt enkelt att denna Gud inte finns eller överhuvudtaget inte bryr sig om några mordiska rasister och krigshetsare!


Alla som är för ett fritt och demokratiskt samhälle skriver under denna protest!

1 kommentar:

Anonym sa...

Drabbar inte din fatwa dig själv? Eller det är kanske hela poängen? Alltid lika tråkigt när folk inte förstår att man skall leva för något och inte döda för det...